Antonela Roccuzzo, supruga slavnog fudbalskog asa Lionela Mesija, je zaista zapanjujuća pojava i izaziva divljenje gde god se pojavi. Kroz godine je uspela održati prirodnu i neodoljivu privlačnost, očaravajući sve svojim stilom i držanjem, čak i nakon što je rodila troje dece. Ova glamurozna brineta nije tipična “žena fudbalera”. Navikla je na veliku pažnju medija, ali uspešno čuva svoju privatnost od znatiželjne javnosti. Nikada oko nje nije bilo skandala ili tračeva. Ona zrači elegancijom i šarmom, a njena garderoba kombinuje jeftine komade odeće sa skupim i otmjenim modnim kreacijama na luksuznim destinacijama.

Jedna od glavnih tajni njenog dugotrajnog izgleda je ravnoteža u životu. Antonela trenira u kućnoj teretani kako bi mogla uklopiti vežbanje u svoj raspored sa poslovnim i porodičnim obavezama. Njen trening uključuje kružne treninge sa mješavinom utega, tjelesne težine i kardio vežbi. Takođe se isteže pre i posle fizičke aktivnosti kako bi sačuvala fleksibilnost.

Što se ishrane tiče, Antonela teži uravnoteženom pristupu. Iako većinom konzumira zdrave obroke, ne izbegava i povremene “nagrade” omiljenim jelima. Njen dnevni meni uključuje doručak sa tostom od avokada i jaja, užinu u vidu smoothie-a od voća ili povrća, ručak sa pilećim belim mesom, povrćem i pirinčem, popodnevnu salatu, i večeru koja se može sastojati od špageta sa spanaćem, lososa sa povrćem ili sušija.

Njena prirodna lepota i elegantni stil, zajedno sa posvećenošću fizičkoj aktivnosti i balansiranoj ishrani, čine je inspiracijom za mnoge žene širom sveta. Antonela Roccuzzo, uz podršku svog supruga Lionela Mesija, nastavlja da osvaja srca mnogih i oduševljava svojim vanvremenskim izgledom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here