Pjevačica Jelena Karleuša važi za jednu od najpopularnijih pjevačina na domaćoj estradi . Njen suprug Duško Tošić je proslavljeni fudbaler koji je sada postao prosperitetni menadžer. O ovom bračnom paru se najviše pisalo u poslednjih godinu dana i javnost je bila uskraćena da sazna šta se konkretno dešava između njih . Naime , prije više od godinu dana Jelena je na svm Instagram profilu objavila da se Duško i ona razvode , i nakon te objave više niko od njih nije spominjao tu temu , niti su mediji mogli bilo šta saznati vezano za njihov razvod.

 

 

Naime , Jelena je tada izjavila da se ne želi oglašvati za medije jer ne želi svoje kćerke da islaže medijskoj pažnji bespotrebnno, i željela je da ih sačuva neugodnih situacija. Nedavno je sve iznenadila Jelenina izjava , kada je rekla da ona i njen suprug nastavljaju zajednički život zbog svojih kćerki Aine i Nike , ali je njihova veza nepopravljivo prekinuta.

 

 

Jelena je istakla da je Duško bio inicijator razvoda je kako je rekla , nije se više osjećao kao dio njihove porodice.Jelena se ipak nadala da će njihova porodica ostati na okupu . S obzirom da je Jelena veoma aktivna na društvenim mrežama , mogi so u njenim objavama vidjeti da je išla na odmor u Dubai , kako bi se odmorila od svakodnevnih obaveza . Djevojke su se o povratku pridruile ocu i bai Nokleti u Orlovatu na proslavi rođendana Tošićeve sestre, a tada se Jelena nije pojavia. Iako ni Duško ni Jelena isu komentarisali status svoje veze , za Uskrs je Jelena objavila fotografiju gdje se vidi da je Duško s njima. Izgleda da je ovaj par ipak zbog djece odlučio da ostane zajedno.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here