Popularna mlada pevačica Anastasija Ražnatović već pet mjeseci vješto je čuvala tajnu da je trudna. Naime , njen trudnički stomak se sada više ne može sakriti , pa je Cecina nasljednica odlučila da otkrije novost . Anastasija i njen dečko Nemanja Gudej , ove godine u julu mjesecu planiraju da održe i vjenčanje u Sevilji , a crkveno vjenčanje i velika svadba su planirani za sledeću godinu.

 

 

Vijest o Anastasijinoj trudnoći najviše je obradovala njenu majku Cecu , koja je nedavno postala baka po drugi put , a sada joj stiže i treće unuče , i to djevojčica , da upotpuni njihovu porodicu. Poznato je da Ceca željno iškuje dolazak unuke , čije se rođenje očekuje na jesen ove godine , a Ceca je u šali rekla za medije , kako će bankrotirati u koliko se pojavi još jedna beba u njihovoj porodici.

 

 

Ceca je nedavno izjavila kako će po treći put postati baka , što je neno obožavanje dočekalo s velikim oduševljenjem . Bilo je to povodom dočeka drugog unuka Krstana , kojeg je na svijet donijela njena snaha Bogdana Ražnatović. Ubrzo zatim porodica Ražnatović je objavila i trudnoću Anastasije što je izazavalo veliko odušvljenje i ponovo su krenule pripreme za doček male nasljednice . Sada se konačno oglasila i porodica Gudelj na temu ove radosne vijesti. Naime , prvo se oglasio Nemanjin otac Nebojša koi je izrazio oduševljenje nakon ovog saznanja . Olivera se zasada oglasila na Instagramu gdje je objavila fotografiju Nemanje i Anastasije sa emotikonom srce i emotikonom sklopljenih ruku , ne ostaljajući sumnju da i ona željno iščekuje rođenje unuke. Poznato je već od ranije da Anastasija nije baš u dobrim odnosima sa Oliverom i Vanjom , Nemanjinom majkom i sestrom.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here