Karijera poznate pjevačice Severina Vučković je krenula uzlaznom putanjom , a pjevačica izbacuje pjesmu za pjesmom. Poznato je da e od razvoda Severine i Igora Kojića, prošlo već par godina i ova poznata pjevačica se sada posvetila sinu i karijeri i za sada nema namjeru da ulazi u emotivne veze.

 

 

Severina je osim po odličnom vokalu , također i prepoznatljiva po svojoj ljepoti , te je poznata kao neko ko izuzetno vodi računa o svom izgledu. Iako je godinama ostala vjerna svojoj dugoj tamnoj kosi, nedavno se na društvenim mrežama pojavila njena fotografija sa potpuno drugačijom frizurom, a to je izazvalo pažnju mnogih ljudi.Naime , na društvenoj mreži Instagram je osvanula Severinina fotografija iz mladih dana , a njezina frizura je bila u prvom planu. Kratka , stilizovana po Merlin Monro, ova frizura je tada bila veoma poznata, a na fotografiji je Severinin osmjeh koji je i danas , nakon toliko godina još uvijek njen zaštitini znak.

 

 

Kada pogledamo Severinu sada , i uporedio sa fotografijama sa početka karijere evidentno je da je bilo mnoštvo promjena . Severinina frizura je izazvala mnoštvo pozitivnih komentara, a mnogi su joj predložili da se vrati svome starom imidžu. Poznato je da se Severina dugo borila za skrbništvo svog sina , a jedno vrijeme nije imala dozvolu ni da ga vidi. Na svu sreću to je sada prošlost , pa Severina sada uživa sa svojim sinom , a za Uskrs je svoj luksuzni stan dekorisala onako kako njen sin želi.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here