Milena Popović je prije par mjeseci na društvenoj mreži Instagram postavila fotografiu na kojoj je ona s muškarcem s kojim je u vezi. Njena fotografija je naišla na veliki broj negativnih komentara , pa tako se Milena našla u žiži pažnje medija i javnosti.

Negativne komentare je izazvala činjenica da je taj muškarac Igor Jurić , koji je osnovao nevladinu organizaciju za zaštitu djece , a koja nosi ime njegove ubijene kćerke Tijane . Ljudima je iz nekog razloga zasmetalo što su njih dvoje u vezi , iako su oboje slobodni ljudi , a zbog toga se digla velika prašina.

 

 

Poznato je da je Milena prije ove veze bila u vanbračnoj zajednici sa ubijenim političarm Oliverom Ivanovićem , sa kojim ima i sina . Milena se sa Igorom nije pojavljivala u javnosti , sve dok se nije desio stravični masakr 3.maja, kada su njih dvoje zajedno došli pred osnovnu školu Vladislav Ribnikar da polože cvijeće i zapale svijeće za ubienu djecu . Milena je sliku na kojoj je s Igorom uklonila , i sada često objavljuje slike na kojima je sama , ali je uvijek u jako izazovnom izdanju i mnogi hvale njen izgled.

 

 

 

Milena je prije nekoliko dana proslavila svoj 40.rođendan , a tom prilikom je svoje fanove počastila fotografjom u kožnom korsetu , i mnogi su priznali da odlično izgleda. Milena je također svoj stajling upotpunila sa bisernom ogrlicom u tri sloja koje je povezao veliki medaljon i koji je svemu dao notu glamura . U opisu fotografije stoji kako je napunila 40.godina ali da to ništa ne znači jer ona smatra da su godine samo broj.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here