Nedavno je glavna tema u medijima bila Baleševićeva kćerka . Svi mediji su pisali o nasilju koje je od svog bivšeg partnera pretrpila Jovana Balešević. Naime , Jovana je tada otišla u stan u kojem je sa svojim partnerom političarem Aleksandrom Jovanovićem živjela preko deset godina , da pokupi svoje stvari ,a on je tada vrijeđao , ponižavao i na kraju zaključao u stanu.

 

 

Jovana je pozvala svoju majku Oliveru koja je o svemuobavjestila policiju , a epilog cijelog slučaja je zabrana koju je njen bivši dobio , a odnosi se na to da ne može da se približava Jovani. Ona se od tada uopšte nije pojavljivala u javnosti ali je sinoć sa svojom majkom došla na predstavu Dejt , u koju glavnu ulogu tumači Sandra Silđev.

 

 

Jovana se pojavila u predivnoj haljini sa stilizovanom frizurom , a sa lica nije skidala osmijeh. Mnogi su se složili da odlično izgleda ,i da trenutno blista , ali ne može da se ne primjeti da je veoma smršala , a u očima se vidi tuga i sjeta što nije ni čudno , s obzirom šta je sve prošla . Jovana se posvetila svojim najbližima , a najveća podrška joj je njena majka Olivera , s kojom je i došla u pozorište. Naime Đoletova mlađa kćerka je proživjela nasilje od svog partnera i o tome je javno progovorila. Poznato je da Jovana već duži period ne živi sa svojim suprugom , ali kada je došla po stvari suprug ju je napao i psihički i fizički , iako postoji zabrana prilaska  on je to prekršio . Jovana se trenutno posvetila da očuva sjećanje na svog oca zajedno sa svojom majkom.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here