Dragana Mirković je u prošlosti bila u braku s Zoranom Bašanovićem, poznatim političarem i menadžerom. Iako je postojala značajna rasprava o tome jesu li zaista sklopili brak, nedostatak direktnih dokaza doveo je do toga da mediji prestanu izvještavati o toj temi. Nekoliko godina kasnije, Dragana se udala za Tonija Bijelića, s kojim je i danas u braku. Ova veza donijela joj je majčinstvo, budući da je rodila sina Marka i kćer Manuelu. Unatoč Bašanovićevom značaju za njenu karijeru, Dragana je potpuno zaboravila svoj prvi brak i sretna je u svom trenutnom životu s Tonijem.

Zoran Bašanović, bivši suprug Dragane Mirković, je javno progovorio o njihovoj romansi koja se dogodila prije 13 godina. Navodno su se vjenčali u tajnosti. “Proveli smo puno vremena putujući izvan naše domovine, tražeći osjećaj mira kad nismo imali obaveza. Slično turistima koji slave vjenčanja na udaljenim mjestima i otocima radi zabave, Dragana i ja sudjelovali smo u ceremoniji u kapeli u Las Vegasu. Iako ta ceremonija nije bila dokumentirana ni na koji način niti je imala pravnu valjanost. Ako smo tajno sklopili brak, to je bilo naše privatno pitanje”, izjavio je Bašanović.

Dragana Mirković se, nakon razvoda od Zorana Bašanovića, usredotočila na svoju novu ljubavnu vezu s Tonijem Bijelićem. Njihova veza rezultirala je skladnim brakom i sretne su roditelje dvoje djece. Unatoč prethodnom braku, Dragana je odlučila potpuno zaboraviti na prošlost i usredotočiti se na svoj sadašnji život s Tonijem. Njihova ljubavna priča postala je jedna od njenih najvažnijih i najljepših poglavlja, dok se prethodni brak s Bašanovićem postupno izgubio u sjeni sjećanja.

Danas, kada se osvrne na svoj život, Dragana Mirković s ponosom ističe svoj brak s Tonijem i obitelj koju su zajedno izgradili. Njihova ljubav je izdržala test vremena, a Dragana je sretna što ima nekoga tko je podržava i s kim može dijeliti sve radosti i izazove života. Bez obzira na prošlost, ona se fokusira na budućnost i nastavlja graditi uspješnu karijeru i obiteljski život, ostajući vjerna svojim vrijednostima i svojoj ljubavi prema glazbi i obitelji.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here