Zvezdan Slavnić već duže vremena suočava se s ozbiljnim zdravstvenim problemima, što je zabrinulo njegove pratitelje na društvenim mrežama zbog vidno umornog izgleda. Svakodnevno se bori s nedostatkom zraka, no odbija potražiti liječničku pomoć. Ta odluka sve više uznemiruje njegovog oca Zorana Moku Slavinića. Dok je bio u zatvoru u Kruševcu, Zvezdan je prošao kroz kritičnu operaciju srčane aorte i plućnu emboliju. Kako bi održao svoje zdravlje, redovito se podvrgava terapijama, kontrolira stres i suočava se s izazovima koje donosi nepredvidivo vrijeme. Unatoč Mokinim upornim molbama, Zvezdan odbija posjetiti bolnicu radi medicinskih pregleda. Srećom, njegovo povlačenje iz javnosti rezultiralo je neočekivanim pozitivnim ishodom, koji mu je u konačnici spasio život.

Njegovo trenutno zdravstveno stanje zahtijeva dosljedno liječenje i česte medicinske procjene. Nažalost, on zanemaruje ove vitalne obveze. Kada mu imunološki sustav oslabi, njegova psorijaza se pogoršava, stvarajući izložene lezije na koži. Te rane su osjetljive na infekcije, posebno zbog ekstremnih vrućina. Također, njegove alergije povremeno izazivaju ozbiljne respiratorne poteškoće. Nakon napuštanja televizijskog reality programa, istina o njegovom zdravstvenom stanju postala mu je očigledna.

Gubitak financijske sigurnosti, romantičnog partnera i posla dodatno je pogoršao njegovo već ugroženo zdravlje. U iskrenom razgovoru s ocem izrazio je nedostatak motivacije za traženje medicinske pomoći, vjerujući da je njegova sudbina već zapečaćena. Čak je odbio pregled u “Zadruzi”, izjavivši da bi, ako mu je suđeno umrijeti, želio biti pokopan uz svoju voljenu Kseniju Pajčin.

Neimenovani izvor je otkrio ove informacije medijima te dodao: “Moka se usrdno moli da Zvezdan ponovno pronađe snagu i odluči nastaviti živjeti. Zvezdan se navikao oslanjati na druge u teškim trenucima. Prije je tu ulogu imala Ana, a sada njegov otac preuzima odgovornost osiguravajući mu potrebne lijekove i uporno ga savjetujući da usvoji zdravije prehrambene navike, bavi se tjelesnom aktivnošću i pridaje prioritet adekvatnom snu ako želi produžiti svoj životni vijek. Nažalost, Zvezdan ignorira očeve savjete jer je došao do točke mentalnog sloma gdje se čini da je sve protiv njega.”

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here