Pjevačica Dragana Mirković i biznismen Toni Bijelić , jedan su od najskladnijih parova na domaćoj estradnoj sceni. Naime , poznato je da je par u braku već dvije decenije te da imaju dvje djece Sina Marka i kćerku Manuelu. Međutim , poznato je da javne ličnosti jednastavno kriju neke svoje detalje iz mladosti , te da svako od njih ima neku mrlju iz bivših dana . Također slike se kriju iz još jednog razloga , a to je njihov izgled prije estetskih korekcija.

 

 

Naime , pjevačica Dragana Mirković , i danas tvrdi kako nije imala nijednu estetsku korekciju na sebin, a kada se pogledaju njene slike i 80-tih godina , jasno se vidi da je uradila nos i zube. Dragana je u jednom interviju ispričala kako je upoznala svog supruga:
“Tog trenutka kada mi je pružio ruku da se upoznamo , ja sam osjetila nešto neobino . Od siline emocija nisam ni čula njegovo ime. Mislila sam da ga nikad u životu više neću vidjeti , ali on se potrudio da bude drugačije.” Ispričala je Dragana.

 

 

Mnogi su upoznati sa time da je Dragana prije braka bila u vezi sa Zoranom Bašanovićem , koji je čak bio i njen menadžer. Bivši par postigao je mnogo poslovnih uspjeha a , malo je poznato da su se jednom prilikom u šali vjenčali. Bašanović je u interviju 2010.godine rekao da danas nije u kontaktu sa Draganom , te ispričao kako su se u šali vjenčai . Naime , Bašarević je rekao da su se vjenčali u kapeli u Las Vegasu , kao i mnogi poznati parovi, ali to vjenčanje nije nigdje zavedeno i ono ne važi.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here