Jedan od najpoznatijih folkera na našim prostorima je Dragan Kojić Keba , koji se povukao iz javnosti , i samo ponekad nastupa. Keba je u braku sa suprugom Oljom već decenijama i iaju dva sina Igora , koji je široj javnosti poznat kao drugi suprug pjevačice Severine , koja je od njega bila starija čak 14.godina.

 

 

Naime Igorov i Severinin brak je završio razvodom , a Seve upravo za razvod krivi svog bivšeg svekra i njegovu suprugu , a Keba više ne želi da čuje za nju. Poznato je da Keba ima i vanbračnu kćerku , koju je dobi sa ljubavnicom , i koju dugo nije želio da prizna ali je ipak morao po nalogu suda dati DNK za analizu , i utvrđeno je da joj je on biološki otac.

 

 

Naime , Keba je izjavio da sa svojom vanbračnom kćerkom ne želi da ima nikakav kontakt , što mu baš i ne služi na čast. S druge strane on ima sa Oljom kćerku Natašu koju obožava , te mu je bilo jako teško , kada je ona odlučila da se preseli u Ameriku , i tamo započne svoj novi život. Nataša je studirala u Americi i stekla je stipendiju univerziteta Barkl , a nedavno je započela saradnju i sa Netflixom , i sa kompozitorom Jonom Marfijem. Nataša je aktivna na društvenim mrežama i često objavljuje slike iz svog doma u Americi , koji nije ni približno luksuzan kao vila njenog oca u Srbiji , ali zadovoljava sve njen potrbe udobosti. Nataša je izrasla u jako lijepu djevojku , ali još uvijek nema momka , ili to ona vješto krije , čak se jedno vrijeme špekulisali da je ona pripadnica LGBTQ zajednice.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here