U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se naše dobro poznate premijerke Ane Brnabić ,a čiji je se fizički izgled poslednjih godina menjao . Naime , iako je frizuru menjala , a što možemo da uporedimo u periodu kada je tek stupila na domaću političku scenu , ipak je ostala verna svom stajlingu . Tako je ona odlučila da iznenadi čitavu javnot , te da napravi promenu u svom životu , pa je svoju dugu kosu promenila u skroz kratku , pa smaim tim verujemo da se neki sećaju kako je Ana nekad aizgledala.

Svakako , svako ko se iole razumije , može da prokomentariše da joj današnji imidž ali i stajlig , daleko bolje stoje nego je to nekadašanja fizura , a nije nepoznanica da te utiske deli i sama premijerka , a koja je zasigurno promenu napstavila u savetoavnju sa svojom dugogodišnjom partnerkom Milicom. Svakako , njen govor tela pokazuje da je se ona jako teško navikla na ovu priomenu , a što je i normalno jer je totano drugačiju fruizuru godinama nosila.

Ipak je pokret ruke , a kojim je nastavila da zaglađuje kosu , odaje da se teško navikava da to ne radi , a šiške koje joj danas padaju na čelo , godinama su joj zadavali probleme , jer je pre toga kosu češljala u nazad , i nije imala problema sa pramenovima koji padaju oko lica. Međutim, aktuelna frizura Ane Brnabić odlično joj stoji pa se čini da se neće vraćati na staro, bar ne u dogledno vreme. Vaša mišljenja o našoj premijerki ostavite u komentar. 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here