Ana Brnabić je u drugom mandatu kao Predsjednica Vlade Srbije , a očigledno je da država u nu ima neograničeno povjerenje, što i nije čudno , jer je Ana slijepo odana svom poslu.Međutim , kada je prvi put počela da vodi Vladu , njene kolege političari nisu joj pružili podršku , jer su smatrali da je ona neiskusna za tako važnu funkciju, i narodu je posebno smetalo što se ona javno deklarisala kao prpadnik LGBTO populacije.

 

 

Ana Brnabić je na mjesto premijerke došla u jako izazovna vremena kada su vodili teški pregovori oko Kosova , te kada je izbila pandemija Korona virusa, ali se premijerka poprilično dobro snašla , a i građani su je počeli uvažavati kao i njenu partnericu , doktorku Milicu Đuričić.

 

 

Ana i Milica imaju sina Igora , koi je rođen prije tri godine , i koji je za njih centar svijeta, ali s njim je pretežno Milica , ona više vremena provodi sa sinom . Milica se sa sinom često pojavluje na nekim važnim protokolima i kulturnim događajima , na kojima Milica uvijek privuče pažnju sa svojim stajlingom. Tako je bilo i na konferenciji ljepota žene koja je održana u hotelu Metropol Palace na kojoj je i sama Milica imala učešće i održala govor. Za tu priliku je Milica obukla komplet , koji se sastojao od pantalona i sakoa , koji je imao jako neobičan kroj i puf rukave , komlet je bio u crnoj boji , a kako je ona plavuša odlično joj je pristajao. Na nogama je nosila crvene salonke , i tašna joj je bila u istoj boji , a njena fruzura je bila efektna. Milica je podigla kosu , a od nakita je nosila samo minđuše i sat koji su zaokružili njen izgled.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here