Svekar Marijane Mićić je poznata jugoslavenska glazbena ikona, koja je ostavila značajan trag u rock žanru. Marijana Mićić, voditeljica, prije osamnaest mjeseci postala je majka kćerkice Ane, a sada s nestrpljenjem očekuje dolazak još jedne djevojčice u listopadu. Već gotovo desetljeće je u vezi s Milošem Marjanovićem, koji radi kao producent, iako nisu javno objavili vjenčanje. Marijana često ističe kako joj se život značajno poboljšao u svakom pogledu od kada je s Milošem, te da je on uspio značajno smanjiti njene sebične, zavistne i posesivne osobine.

Miloš je sin Srđana Marjanovića, poznatog kantautora i gitariste koji je bio istaknuta figura u “veteranskoj” generaciji jugoslavenske rock glazbe. Srđan Marjanović je tijekom svoje pedesetogodišnje karijere producirao mnogo glazbenih skladbi, a najpoznatiji je po stihu koji počinje riječima: “Tijekom našeg putovanja dosljedno smo dijelili osjećaje…”.

Osim bavljenja glazbom, Srđan Marjanović je bio prisutan i u novinarstvu nakon što je diplomirao novinarstvo. Pokazao je iznimne vještine i u sferi privatnog poslovanja. Osamdesetih godina pokrenuo je inicijativu za osnivanje jednog od pionirskih beogradskih butika, smještenog u trgovačkom centru “Gradić Pejton”, koji je bio prvi takve vrste u Jugoslaviji. Također je postigao uspjeh u vođenju uglednog kafića “S club” koji se nalazi u Ulici 27. marta.

Svekar Marijane Mićić je otvoreno izrazio svoju radost kada je Ana došla na svijet, jer je postao ponosni djed zahvaljujući Milošu i Marijani. Izrazio je žaljenje što ne može povesti malu Anu svugdje zbog njene male veličine, ali s nestrpljenjem očekuje dan kada će moći provoditi vrijeme s njom i pokazivati je ponosno svima. Također, izjavio je da bi bio sretan ako bi imao privilegiju doživjeti još jedno unuče u budućnosti.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here