Ana Rajković je dugo u braku sa Predragom Rajkovićem, golmanom reprezentacije Srbije. Par ima dva sina, Relju i Tadiju, i često deli svoje privatne trenutke na društvenim mrežama.Ana je veoma aktivna i popularna na društvenim mrežama. Nedavno su se pojavile glasine o manekenkinoj preljubi, ali njihov brak je odoleo tim “trzavicama”. Nedavno je Ana izjavila Peđi da želi da imaju još jedno dete, a njegova reakcija je bila zabeležena kamerom i podeljena na njenom Instagram profilu.

Ana je napisala: “Kad mu kažem da hoću još jedno dete”, dok se Peđa iznenadio i uhvatio za glavu. Ana i Peđa nedavno su gostovali u jednom kvizu, gde je Ana priznala da je ljubomorna, ali je istakla da Predrag dobija više poruka na društvenim mrežama.Ona je rekla: “Jesam, jesam, ljubomorna sam. Ne zato što imam razloga, nemam pojma, ljubomorna sam na sve živo. Ne previše, ali jesam. Ne kao na neke žene, to je nešto sa čime se rodiš. Predrag laže kad kaže da mu niko ne piše, on je poznati fudbaler, meni pišu zbog njega.”

Rajković je poznat po svojoj izuzetnoj refleksnoj brzini, smirenosti na terenu i izvrsnoj tehnici golmanskih intervencija. Njegove sposobnosti su ga učinile omiljenim među navijačima, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

Pored uspeha na terenu, Predrag Rajković je poznat kao brižan suprug i otac. Redovno podržava suprugu Anu u njenim aktivnostima na društvenim mrežama i javno pokazuje ljubav prema svojoj porodici. Njegove izvanredne performanse privukle su pažnju velikih evropskih klubova, a 2018. godine prešao je u redove nemačkog velikana Eintracht Frankfurta

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here