Poznato je da je pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović svojevremeno bila u vezi sa poznatim beogradskim biznismeno Bogdanom Srejovićem . Naime , on je menadžer jednog luksuznog restorana u Beogradu . Njihova veza je bila glavna vist u medijima , jer je on prvi muškarac s kojim je Ceca javno bila nakon smrti supruga Željka Ražnatovića koji je preminuo prije 22 godine.

 

 

Njihova veza je bila stalno praćena paparacima , iako se nisu razdvajali činilo se da su jako zaljubljeni tako da se špekulisalo da će čak stati i na ludi kamen . Međutim , to se nije desilo te je par prekinuo vezu , a kako je Ceca istakla oni su ostali u prijateljskim odnosima . Jedno vrijeme je Bogdan patio zbog prekida veze , a onda se opet okrenuo momačkom životu , te je tako izašla vijest da je on u vezi sa starletom Jovanom Ljubisavljević koaj je bila i učesnica rijalitija Zadruga.

 

 

Na početku Bgdan je demantovao naslove da su u vezi , ali ipak nakon nekog vremena odlučili su da priznaju svoju romansu i od tada se par ne razdvaja . Nedavno je Bogdanu bio rđendan , te su ga proslavili u jednom restoranu u Beogradu , a Jovana je svom dragom priredila iznenađenje u vidu vatrometa. Jovana je na svom Instagram rofilu podijelila fotografiju na kojoj grli i ljubi svog dragog , a jasno je da su oboje uživali jer nisu skidali osmije s lica . Poznato je da iza sebe Bogdan ima jedan brak sa manekenkom Zoricom Tasovac s ojom ima kćerku Iskru koju obožava i nedavno ju je upoznao sa Jovanom .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here