Jedan od najpoznatijih folk pevača je Dragan Kojic Keba , koji je već decenijama aktivno prisutan na domaćoj estradnoj sceni . Keba je uspio izgraditi zavidnu karijeru , a napisao je i veliki broj pjesama koji su danas veliki hitovi. Keba u posljednje vrijeme rjeđe nastupa , i povukao se iz javnosti.

 

 

Što se tiče privatng života pjevča , poznato je da je on već četiri decenije u braku sa Oljom , s kojom ima dvoje djece , sina Igora i kčerku Natašu. Olja i Keba su svojevremeno imali trzavica u braku , zbog Kebine nevjere , ali su to ipak prevazišli. Njihova kćerka Nataša već deset godina ne živi sa njima , već e spakovala kofere i otišla u Ameriku , gdje je završila studije i sada uspješno radi za Netflix.

 

 

Kada je u pitanju Kebin sin Igor , poznato je da je on bio u braku sa pjevačicom Severinom Vučković, a nakon ne rješivihproblema , odlučili su da se razvedu . Iako je Igor okušavao jedno vrijeme da se pomire , Severina je bila odlučna u namjeri , te se preselia u svoj rodni Split gdje živi sa majkom i sinom. Igor se vratio da živi u domu svojih roditelja , u prelijepu vilu na Brežanijskoj kosi. Međutim , saznajemo da se Igor nedavno preselio u stan , a mediji su pisali kako ga je Igor kupio uz financijsku pomoć Severininog prvog muža Milana Popovića ,sa kojim je postao veliki prijatelj u posljednje vrijeme. Izgleda da je Igor konačno shvatio da je krajnje vrijeme da se osmostali i da ima svoju privatnost , a na osnovu fotografija možemo videti da je stan uređen tipično za muškarca , a sa njim najviše vremena provodi , njegova nova djevojka Teodora Bjelica.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here