U današnjem članku Vam donosimo priču o poznatoj gimnastičarki koja se udala za šeika Saida bin Maktuma. Naime , riječ je o Zejneb Džavadli , koja je prije sedam godina postala treća supruga bogatog arapskog šeika Saida bin Maktuma.

 

 

Naime , Said je princ , član vladajuće porodice Dubajia i milioner , čije bogastvo je procijenjeno na otprilike 1.5 miliona dolara.Međutim , desilo se nešto što Zejnep nije očekivala , nakon pet godina braka njen se život pretvorio u pakao . Na internetu su isplivali posljednji snimci princeze , koji je prikazuju u užasnom stanju, nervoznu , plačljivu , te kako moi za pomoć. Naime , posljednjih godinu dana o njoj se ne zna apsolutno ništa .

 

 

Zejnep je rođena prije 31.godinu . Živjela je kao obična djevojka u Bakuu , u Azerbejdžanu, sa porodicom koja nije imala ni trunku plav krvi. Zejnep je marljivo radila na sebi te postala poznata gimnastičarka , nekoliko puta je ila i prvakinja svoje zemlje, a onda je 2012 godine morala da završi svoju karijeru zbog povrede. Tri godne kasnije njen se život proijenio iz korjena . Naime , upoznala je princa Saida Bin Maktuma koji je član vladajuće porodice u Dubaiju.

 

 

Iako ne dolaze iz istih svjetova , Zejnep i Said su imali nešto zajedničko , oboje su voljeli sport . Upoznali su se na takmičenju 2015.godine .Zejnep je bila impresionirana njegovi sportskim i ljudskim kvalitetama . Međutim ispostavilo se da je šeik oženjen i u tom trenutku je imao dvije žene i devetero djece. Ubrzo nakon upoznavanja Said je Zejnep ponudio da postane njegova treća žena, te je Zejnep pristala . Nakon vjenčanja njen život se promijenio iz korjena , rodila je tri kćerke i živjela je s njima u ovojenoj palati. Međutim Said je odlučio da kćerke žive s njim u privatnoj vili a , Zejnep je bila sama , devet mjeseci je trpljela psihičko i fizičko zlostavljanje.Zejnep je željela da napusti Eirate zajedno sa djecom čak je kontaktirala i ambasadu u Azerbejžanu ali niko nije htio da je pomogne. Trenutno ih čeka suđenje , a šeikova porodica prijeti da će joj oduzeti djecu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here