Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, bivše učesnice rijaliti šoua “Zadruga”, su nerazdvojne od trenutka kada su napustile šestu sezonu ovog programa. Kao što je poznato, njih dve su najavile venčanje koje će se održati za mesec dana u jednoj od zemalja gde su istopolni brakovi zakonski priznati. Danas su Jovana i Anita čak i izabrale burme u jednoj zlatari u Beogradu, a o tome su se pohvalile i na svojim profilima na društvenim mrežama.

Očigledno je da je njihova veza postala vrlo ozbiljna, jer Jovana Tomić Matora čak naziva Anitu Stanojlović “drugom majkom” svog života. Nakon prethodne veze, Jovana Tomić Matora je provela dosta vremena sama, tražeći pravu ljubav. Međutim, sada je konačno pronašla ono što je dugo tražila i smatra da je Anita Stanojlović prava ljubav njenog života.

Matora je u javnosti otvoreno govorila o svojim prethodnim emotivnim izazovima i teškoćama koje je prolazila. Njen pronalazak istinske ljubavi sa Anitom je za nju posebno značajan trenutak i ona ističe da se oseća srećno i ispunjeno. Njihova veza je postala inspiracija mnogima, jer su uspeli da pronađu ljubav i podršku jedna u drugoj. Jovana Tomić Matora sada jasno izražava svoju radost zbog toga što je pronašla pravu ljubav i deli svoju sreću sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Iako se često kaže da ljubavi u rijaliti programima nemaju dug vek trajanja, Matorina veza sa Anitom Stanojlović izgleda kao izuzetak. Mnogi su skeptični prema rijaliti vezama i smatraju da su one prolazne i neodržive. Međutim, Matora je odlučna da dokaže da je ljubav koju deli sa Anitom nešto posebno i da ima potencijal da opstane i izvan sveta rijalitija.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here