Vesna Đogani nedavno je otkrila kako se odvija dinamika između nje i Slađe Delibašić, bivše supruge njenog supruga Đoleta. Mnogi su pretpostavljali da između ove dve pevačice i dalje postoji animozitet, ali Vesna je otklonila sve nedoumice otkrivši da su njihove porodice u odličnim odnosima i da se odlično slažu.

Vesna je istakla da su njihove porodice nedavno proslavile Uskrs zajedno kod Slađe, gde je Vesna izrazila naklonost prema Slađinim deci. Ona je pohvalila bivšu suprugu svog supruga, Slađu, navodeći da je njen sin zadovoljan njom i obrnuto. Ova okupljanja dece su posebno cenjena od strane Vesne. Uprkos prošlim događajima, Vesna je naglasila da je njen odnos sa suprugom bio strogo profesionalan dok je on još bio u braku.Vesna je bila članica plesne grupe Đogani kada je prvi put upoznala Đoganija. Tokom protekle dve decenije, kada je započela vezu sa Đoletom, pratile su je brojne priče. Iako su je mediji prikazivali kao otmičarku muževa i ljubavnicu, Vesna je tvrdila da te etikete nisu uticale na nju. Vesna je naglasila da se njena deca odlično slažu sa Slađom i da su sva deca bila srećna dok su bila zajedno.

Vesna je oduvek gajila poseban odnos prema Slađi, bez obzira na uspone i padove koje život donosi.Vesna je nastavila da hvali bivšu suprugu svog muža i izražava joj komplimente. Tokom svojih gostovanja, Vesna je više puta istakla da želi da živi samostalno i ostvari uspešnu karijeru. Takođe je naglasila da to ne smatra negativnim aspektom. Vesna je priznala da Slađa ima izvanredne izvođačke sposobnosti u poređenju sa sobom.

Vredno je napomenuti da je Vesna pre braka sa trenutnim suprugom bila članica plesne grupe Đogani. Ona je jasno stavila do znanja da je njen odnos sa suprugom tokom njegovog prethodnog braka bio isključivo profesionalan

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here