Ilda Šaulić, kći slavnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, od početka svoje karijere istakla se svojim nevjerojatnim smislom za modu. Tokom svog vremena na estradnoj sceni, privukla je pažnju ne samo svojim glasom, već i svojim stilom odijevanja. Iako je poznata po svojoj dostojanstvenoj i mirnoj prirodi, Ildin modni izričaj je sve samo ne običan – uvijek je u koraku s modnim trendovima i besprijekorno stilizirana. Svaki outfit koji nosi zrači elegancijom i sofisticiranošću.

Ilda je poznata po svom avanturističkom pristupu modi, često istražujući jedinstvene uzorke, krojeve i kombinacije boja i materijala. Zbog toga je često bila ocijenjena kao jedna od najbolje odjevenih žena u očima javnosti. Njen modni senzibilitet je ponovno došao do izražaja na njenom posljednjem pojavljivanju, što je potvrdilo da je njen stil uvijek usklađen sa trenutnim trendovima. Na vjenčanju Damira Handanovića i ministrice Dubravke Đedović, njena elegancija bila je neosporiva. Nosila je raskošnu haljinu koja je izgledala kao da je stvorena za crveni tepih, i bilo je nemoguće ne primijetiti je. Njena odjeća je privukla veliku pažnju i očarala mnoge žene koje su voljne slijediti njen modni put.

Njen modni osjećaj je toliko besprijekoran da bi joj mogle pozavidjeti čak i ugledne holivudske ličnosti. Ona dobija samo pohvale za svoj stil, posebno zbog haljine koju je odabrala za ovu posebnu priliku. Haljina sa jednim otvorenim ramenom isticala je njen struk, a zatim se suptilno širila u obliku slova A. Kontrast crnih i bijelih pruga dodavao je dodatnu draž čitavom izgledu, dok je jedan otkriveni ramen pružao dozu elegancije i glamura.

Ilda je upotpunila svoj izgled sa stilizovanom punđom i odabranim nakitom. Reći da je izgledala sofisticirano bio bi blag opis, a njena blistava osmijeh je svima zapao za oko. Slična haljina kao što je Ildina može se pronaći u trgovini Zara po cijeni od 3900 dinara.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here