U današnjem članku Vam donosimo jednu posebno zanimljivu temu. Naime , riječ je o numerologiji. Jedna od najčitanijih tema među ljudima su svakako numerologija i astrologija , jer mnoge osobe zanima kakva ih budoćnost čeka , te kakav je neko kao osoba , kao i da li se podudaraju zvijezde sa osobom koju su izabrali kao svog životnog saputnika.

 

 

Danas smo Vam izdvojili temu vezanu za smrt , jer smo i više nego sigurni da Vas ovo zanima, i također  smo svi svjesni činjenice kako je sve prolazno. Međutim u nekim dalekim drevnim  kulturama se vjeruje da ljudi nakon smrti započinju svoj novi život. Neke religije čak vjeruju u to da nas nakon smrti čeka bolje ,a neki misle čak i gore mjesto. Naravno da svako ima svoje mišljenje o tome , a danas ćemo se bazirati na karmu , odnosno na priču o karmi i smrti koja nam dolazi iz daleke Indije. Karma je vjeruje se istinita i svakoga kad tad stigne , ako je uradio nekome neku lošu stvar.

 

 

 

 

 

U nastavku teksta možete vidjeti tabelu , koju su naučnici objavili za javnost . Naime , tabela funkcioniše na taj način da ako se ispred godine rođenja nalazi broj 1 onda vi važite za jednu veoma prijatnu i milu osobu , ali koja je i jako tvrdoglava i nemirnog duha. Osobe sa ovim brojem su one koje ne vole promjene u svom životu , i više su za sigurnu mirnu zonu.

 

 

Jeste li već pogledali tabelu ? Šta Vi mislite o ovom istraživanju ? Ako niste do sada , onda je pravo vrijeme da iskušate svoju sreću i vidite šta Vas to očekuje u budućnosti.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here