Glumica Anđelka Prpić se porodila u ponedjeljak , i na svijet je donijela zdravu djevojčicu , za koju je glumica izabrala veoma neobično ime . Naime , ona je odlučila da se njena ćerka zove Čarna . Ime je dobila po liku kojeg je glumila u seriji Žene sa Dedinja , a ta uloga je Anđelki u potpunosti promijenila život.

 

 

Anđelka je nakon te uloge postala veom apopularna glumica i počela je da dobija ponude za uloge , te je postala jedna od najtraženijih glumica u Srbiji. U to vrijeme se Anđelka razvela od svog supruga Darija Prpića , sa kojim ima sina Jakšu . Dugo nakon razvoda , Anđelka se u javnosti nije pojavljivala sa svojim novim partnerom , a kada je primjećeno da je Anđelka u drugom stanju , svi su se pitali oje otac njene bebe.

 

 

međutim , nedugo zatim , novinari su saznali da je riječ o Marku Žugiću , koji je bio najbolji prijatelj njenog bivšeg supruga. Tada su krenule osude na račun njihove veze. Međutim par se na to nije obazirao , već su nastavili da uživaju u svojoj ljubavi . Ubrzo nakon saznanja da su u vezi , oni su počeli da se zajedno pojavljuju na javni događajima , te su počeli i zajednički život. Anđelka je prilikom gostovanja u jednoj emisiji samo jednom prokomentarisala ružne stvari koje se o njoj pišu , pa je rekla kako je danas tema ona , a već sutra će to biti neko drugi , tako da je navikla na takve stvari i ne pogađaju je.Medii su svojevremeno saznali da je Marko već dugo bio u vezi sa jednom djevojkom s kojom je planirao i da se oženi , a kumovi na njegovom vjenčanju bi bili Dario i Anđelka. Međutim , život je imao za njih drugi plan i sada oni uživaju u ljubavi koju su krunisali rođenjem kćerkice Čarne.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here