U Zagrebu je prije godinu dana nestala Marijana Sefert , a koja je široj javnosti bila poznata kao učesnica rijalitija Veliki Brat . U pomenutom rijalitiju Marijana je javno prevarila svog supruga sa kojim je imala bebu . Naime , Marijana se u rijalititju zaljubila u Nemeša i s njim započela ljubavnu vezu , a zbog toga su je svi razapeli na stub srama , a rođeni otac je se odrekao.

 

 

Marijana je bila pobjednica pomenutog rijalitija , a kada je izašla napoje , ona se od svog muža razvela , te se ubrzo udala za Nemeša , ali njihov brak je također završen razvodom. Godinama se ona nije pojavljivala u javnosti sve do jednog dana kada je u medijima odjeknula vijest da je Marijana nestala. Naime , Marijana se udala po treći put ,a 27.aprila prošle godine , ona je stan u kojem je živjela sa suprugom napustila u večernjim satima , a njene lične stvari su nađene na mostu , pa su mnogi posumnjali da je izvršila samoubistvo.

 

 

Međutim , i godinu dana nakon toga , njeno tijelo nije pronađeno , niti se zna šta se s njom dogodilo. Njena majka e za hrvatske medije ispričala da je očajna , a kada je poslljednji put vidjela Marijanu bila je sretna i vesela , i puna života , tako da ne može da vjeruje da je danas nema , te da se o njoj ništa ne zna. Marijana je imala problema u braku , ali nije imala namjeru da se razvede, te je krenula na duhovnu obnovu. Gordana je rekla da saumnja da se radi o samoubistvu , te da ne želi nikoga da krivi, i da se nada da će se istina uskoro saznati. Naime , Gordana je otkrila da je Marijana neposredno prije nestanka dobijala prijetnje od jedne bliske osobe , putem poruka , kje je pokazala majci. Gordana je sve to pokazala polciji , i molila ih da ponovo pokrenu potragu za njenom kćerkom.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here