Folk pjevači Biljana Jevtić i Aca Ilić , dobro su poznati široj javnosti . Mediji su mnogo puta pisali razne teme povodom njihove veze . Naime , bračni par se nebrojeno puta našao kao meta raznih portala , međutim ,prava istina je potpuno drugačija nego što se mislilo. Javnosti je poznato da par ima sina Ivana , koji se do sada nije pojavljivao u javnosti , međutim nedavno su se saznale neke tajne.

 

 

Naime , Bilja i Aca su u braku preko tri decenije , a razni portali su pisali o njihovim revarama , i aferama koje su se dešavale u njiihovom braku , međutim nije to sve baš tako. Plod Ivanove i Biljanine ljubavi je njihv sin Ivan , čiji je dolazak na svijet promijenio cijelu percepciju života.

 

 

Biljana i Aca su se u potpunosti posvetili odgoju sina , a nisu htjeli da se on eksponira u javnosti , pogotovo dok je bio u pubertetskom periodu. Biljana je nekoliko puta istaka da je biti roditelj jedna velika obaveza , i da treba biti pažljiv u odgajanju djeteta . Biljana je dodala da su ona i Aca svoju ulogu roditelja shvatili ozbiljno , te da je ona preuzela ulogu strožijeg roditelja , koji nekada treba i da kazni svoje dijete .

Biljana je otkrila da njihov sin nije stidljiv ali da ne želi javno da se eksponira. Talenat za muziku je naslijedio od roditelja , ali ga ne zanima estrada , tako da oni to ne forsiraju nego ga puštaju da on sam izabere čime želi da se bavi . Ivan je sada stasao momak koji ide na Pravni fakultet, a kako doznajemo u indexu su mu sve čiste desetke . Roditelji se s nim izuzetno ponose .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here