Jelena Karleuša je definitivno spremna da iznenadi svoje fanove novim i uzbudljivim izdanjem svog albuma “Alfa”. Ovo dugo očekivano izdanje donosiće nam spektakl koji je vrijedan čekanja. Fanovi s nestrpljenjem iščekuju 13. avgust, kada će album zvanično biti objavljen.

Prema pouzdanim izvorima, Jelena je naporno radila na ovom projektu, sarađujući s najtraženijom kompanijom za video produkciju u regionu. Snimanje je trajalo četiri uzastopna dana u Luci Beograd, gdje su kreirani ukupno pet ekstravagantnih muzičkih spotova. Tokom ovog iscrpnog procesa, Jelena je doživjela brojne transformacije u pogledu stajlinga i pozadina, što će sigurno doprinijeti vizualnoj raznolikosti videa.

Jelena je pokazala svoju odvažnu i eksperimentalnu stranu noseći upadljivu zelenu periku u jednom od spotova, što će zasigurno privući pažnju publike. Osim toga, očekuje nas i ambijent sa temom svemira, što će dodatno doprinijeti spektakularnosti muzičkih spotova. Ona kao i uvijek zadivljuje, ostavlja bez daha i iznenađuje. Od nje se samo mogu i očekivati ovakve stvari a ne nešto  kao kod drugih obično.

Otkriveno je da je cijeli projekat “Alfa” koštao impresivnih 350.000 evra, a Jelena je uložila oko sto hiljada evra samo u produkciju spotova. To jasno pokazuje njen veliki angažman i predanost ovom projektu. Jelena je također posvetila pažnju svom izgledu, podvrgavajući se rigoroznom režimu ishrane kako bi postigla željenu figuru za ovaj poseban trenutak u karijeri. Svi ti napori i investicije sigurno će se isplatiti, jer se može očekivati veliki povratak Jelene Karleuše s njenim novim albumom “Alfa”. Fanovi su uzbuđeni i jedva čekaju da čuju što je ova muzička ikona pripremila za njih.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here