Pjevačica Ana Bekuta je poznata na domaćoj estradnoj sceni već skoro 40 godina , a kada bi krenuli da nabrajamo neke od njenih pjesama , koje su postale veliki hitovi , trebalo bi nam jako puno vremena . Ana Bekuta je jednostavno žena na mjestu , i cijelu svoju karijeru je izgradila na sjajnoj pjesmi i odličnom vokalu . Nikada nije bila poznata po skandalima i aferama , kao mnoge njene kolegice.

 

 

Naime , njen dugogodišnji partner Milutin Mrkonjić je nedavno iznenada preminuo , a tada se folk diva povukla iz javnosti , jer je bila veoma potrešena . Bekuta je otkazala sve zakazane nastupe do tada , kao i gostovanja , i mnogo vremena joj je trebalo da se pomiri sa velikim gubitkom. Naime , Ana Bekuta je tugovala dugih devet mjeseci , nakon čega je odlučila da se izliječi tako što će se posvetiti društvenim aktivnostima i ponovnom druženju s prijateljima. Ona je okrenula novi list u svom životu , i to je bila najbolja opcija za nju.

 

 

U transformaciji su joj svakako najviše pomogli njeni unuci . Nakon duge borbe sa psihičkom bolešću , povukla se iz društvenih aktivnosti , pa je rijetko izlazila iz kuće , osim zbog snimanja Zvezda Granda . Unuci su bili ti koji su je poticali da više vremena provodi vani , te da bude aktivnija . Ona je to prihvatila , i to se odlično odrazilo na njeno mentalno zdravlje. Danas izgleda kao nova osoba , promijenila je frizuru , kao i stajling, pa je tako promijenila i bou kose , sada je ponovo crvenokosa kao što je nekada bila, a njeni unuci su veoma sretni što su uspjeli da joj pomognu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here