Poznati pevač Vlado Georgiev je majstor u čuvanju svog privatnog života daleko od očiju javnosti.Već duže vreme je u braku sa atraktivnom Milicom Samardžijom, s kojom ima dve prelepe ćerke, Sofiju i Elenu. Milica, kao mlada mama, retko se pojavljuje na javnim događajima u pratnji svog supruga, ali kada se pojavi, privlači svu pažnju svojim glamuroznim izdanjem.

Njenim pažljivo odabranim modnim komadima, koji ističu njenu vitku liniju, ona pleni pažnju i izaziva uzdahe mnogih. Njen stil odevanja je elegantan i sofisticiran, a svaki detalj je pažljivo odabran. Milica je sigurno izvor ponosa za pevača, jer je ona baš ona koju je izabrao da mu bude večna pratilja.

Iako Vlado Georgiev preferira da drži svoj privatni život van očiju javnosti, povremene pojave Milice na javnim događajima donose dozu glamura i uzbuđenja. Njihova ljubav i sreća su očigledni, a činjenica da se drže podalje od medijske pažnje daje im prostor da se fokusiraju na porodični život i očuvanje svoje privatnosti.

Vlado Georgiev i Milica Samardžija predstavljaju primer skladnog i uspešnog bračnog para, koji svoju ljubav čuva iza zatvorenih vrata, ali povremeno iznenadi javnost svojom prisutnošću i besprekornim stilom. Njihova veza je snažna i inspirativna, a njihove ćerke svakako imaju sreću da imaju takve roditelje koji ih vole i podržavaju.Također, Vlado je poznat po svom humanitarnom radu i aktivnostima koje ima van scene. On aktivno podržava brojne dobrotvorne akcije i organizacije, pružajući podršku onima kojima je najpotrebnije.Iako pevačeva tajnovitost u vezi s privatnim životom izaziva znatiželju javnosti, to je dio njegove ličnosti koja mu omogućuje da zadrži svoju privatnost i fokusira se na svoju umjetnost i humanitarne napore

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here