Borna Budimir, sin poznate pjevačice Doris Dragović, ostvario je značajan uspjeh unatoč svojoj vezi s estradom. Ima 32 godine te je diplomirao na Odsjeku za filozofiju, no njegova strast prema filmskoj umjetnosti čini se da ga vodi. Ponekad izaberemo nešto s mišljenjem da je to za nas pravi put ali strast, emocije i ljubav povuku nas na sasvim drugo mjesto. Ali nikada se ne treba plašiti promjene, bilo kakve pa tako i poslovne.

Iako nije zainteresiran za glazbenu scenu, podrška njegove majke, poznate Balkanske pjevačice, te njegova podrška za sportaškog oca, bivšeg vaterpolista Marija Budimira, dodatno su obogatili njegove talente. Borna je već u svojoj sedmoj godini života bio prisutan u majčinom spotu za pjesmu “Srce dajem ti”, no nakon toga je većinom izbjegavao medijsku pozornost. Nedavno, međutim, pojavio se video na YouTubeu gdje Borna raspravlja o filozofiji u filmu, otkrivajući svoju duboku elokvenciju i prisutnost pred kamerama.

Doris Dragović, koja je poznata po nadimku, čije stvarno ime je Dorotea Dragović, ima uspješnu glazbenu karijeru na Balkanu. Unatoč svojoj slavi, njen privatni život uglavnom ostaje izvan očiju javnosti. Ona je u braku s bivšim vaterpolistom Marijom Budimirom i imaju sina Bornu.

Tekst također dotiče različite priče i medijske špekulacije koje su pratile Doris Dragović. Navodi se da je bila u vezi s poznatim zavodnikom Nebojšom Tubićem Žabcem te da su je povezivali s poznatim pjevačem Zdravkom Čolićem i čak s Arkanom prije izbijanja građanskog rata u Jugoslaviji. Važno je napomenuti da su ove priče temeljene na medijskim izvještajima te da njihova istinitost nije potvrđena. Ako imate dodatna mišljenja o Doris Dragović ili biste željeli postaviti dodatna pitanja, slobodno to učinite.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here