Iako su se po medijima širile glasine o mogućem razvodu između Duška Tošića i Jelene Karleuše, čini se da ovaj par još uvijek ostaje zajedno. Mnogi spekuliraju da njihov brak nije onakav kakvim se predstavlja u javnosti i da bi se razvod mogao dogoditi u budućnosti. Međutim, postoje i oni koji tvrde da je njihova veza i dalje jaka zbog duboke ljubavi koju osjećaju jedno prema drugome i posvećenosti svojoj djeci, Atini i Niki.

Karleuša je izrazila zabrinutost da bi razvod mogao negativno utjecati na odrastanje i bezbrižnu mladost njihovih kćeri, zbog čega su odgodili proces razvoda na neodređeno vreme.

Iako su mediji od samog početka njihove veze predviđali loš kraj, ovaj par je uspio prebroditi mnoge krize u svom braku. Bilo je izazova poput prevara i laži, ali su uspjeli ostati zajedno. Unatoč tome što se nisu oglašavali u vezi priča o razvodu, paparazzi su odlučili pomno pratiti Duška, posebno njegove aktivnosti, kako bi eventualno uhvatili njegovo novo izabranicu i riješili nedoumice javnosti. Međutim, Duško je ostao prilično suzdržan, a teško ga je bilo vidjeti u društvu drugih žena.

Njihova priča započela je prije nekoliko godina kada su se prvi put upoznali 2006. godine. Tog dana, Jelena je upoznala Duška sa svojom obitelji, a neki izvori tvrde da su se već tada zaručili. Kasnije je Jelena saznala da je Duško bio njezin strastveni obožavatelj prije nego što su se upoznali. Ova informacija izašla je u jednom intervjuu za Hello portal. Bez obzira na sve prepreke koje su se pojavile u njihovom braku, Duško i Jelena su ih uspješno prebrodili, što sugerira da su jednostavno stvoreni jedno za drugo.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here