Mnogo puta smo pisali o tome kako je danas vrlo teško naći majstora koji zna da radi svoj posao , posebno kada se radi o zanatlijama . Naime , i ono malo majstora što je ostalo i što zna da radi svoj posao , u ovo vrijeme infleacije i oni su povećai svoje dnevnice, pa mnogi ne mogu sebi ni da priušte da zovu majstora u slučaju nekog kvara, s obzirom da majstor za samo 10 minuta nekog posla naplati vjerovali ili ne čak 100 eura.

 

 

Naime , jedan beograđanin se našao u jendoj takvoj situaciji , te je svoje iskustvo odlučio da podijeli na društvenoj mreži Twiter. Čovjek je otkrio da nije toliko iznenađen tarifom majstora , alli je on također istakao da je on neizmjerno zahvalan jer je vodoinstalater izdvojio svoje vrijeme , pa čak i za praznik je došao na njegov poziv da mu riješi problem.

 

 

Na Tviteru je napisao : “Hitne intervencije-vof+doinstalater- zapušio mi se odvod u kuhinji , za bukvalno 10 minuta majstor je prodro mašinskom sajlom i uzeo mi iz džepa 12.000 dinara. Poštuje. Hvala mu što je došao za praznik , i šta će on u Njemačkoj , kada mu je Beograd Njemačka, napisao je on , pa dodao da svoje komentare ne ostavljaju oni koji imaju doktorat , a koji su nezaposleni i sjede kod kuće .
Ispod njegove objave su se nizali komentari , pa je bilo i onih koji su se s čuđenjem pitali da li je moguće da je uzeo toliko novca za samo 10 minuta posla. Šta vi mislite o ovom zanatu ? Pišite nam u komentare svoje mišljenje.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here