U današnjem članku ćemo ponovo da pišemo o novostima koje se tiču najpopuranijeg rijaliti programa na našim prostorima , a to je Zadruga , koji se na televiziji Pink emituje unazad nekoliko godina.U posljednje vrijeme mnogo je zanimljivih dešavanja u rijalitiju , a do samog kraja je ostalo još svega par mjeseci , pa su pojedini zadrugari na izmaku života, te im malo fali kako bi pokrenuli svađu i napravili opšti haos.

 

 

Bijelu kuću je nedavno napustio i Marko DNK, a razlog napuštanja je njegovo loše zdravstveno stanje , a njegova supruga Dibvna je ostala u suzama i vidno zabrinuta za zdravlje svoga muža , kao i zbog toga što je sada ostala sama da se bori u rijalitiju. Naime , mediji pišu razne navode zbog čega je napustio rijaliti , a jedan od njih je svakako i Markovo psihičko stanje , odnosno njegova psihička nestabilnost , te da je najbolja odluka da on napusti rijalitiji.

 

 

Naime , novinari su odlučili da posjete njegovo rodno mjesto Dubnicu , pa su tamo njegove komšije otkrile i gdje se on nalazi , a to je da je Marko trenutno kod prijatelja u Smederevu , jer je bilo potrebno da se neko o njemu brine , a on je trenutno na sigurnom . Poznato je javnosti da Marko i Divna imaju dvoje djece , a gdje se oni nalaze dok su im roditelji u rijalitiju to nije poznato javnosti . Poznato je da se Divna i Marko bave rijalitijom još od prve sezone , i da na taj način zarađuju za život svoje porodice. Kako oboje nisu dobrog zdravstvenog stanja , tako da im ne preostaje da rade neki posao , osim da budu u rijalitiju.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here