Veza između Anastasije Ražnatović, partnerice Nemanje Gudelja, i njegove buduće svekrve Olivere, privlači veliku pažnju medija i izaziva razne priče i nagađanja. Međutim, obitelj Gudelj suočila se s teškim trenucima posljednjih mjeseci. Početak njihove kalvarije bio je trenutak kada je Dragi Gudelj doživio iznenadni kolaps tijekom utakmice, s ozbiljnim srčanim problemom. Zahvaljujući brzoj intervenciji liječnika i srećom, uspio je preživjeti ovaj zastrašujući događaj.

Tek što je počeo oporavljati, stigla je još jedna tragična vijest u njihovu domaćinstvo. Nemanja, najstariji sin obitelji Gudelj, i njegova partnerica Anastasija su izgubili nerođeno dijete u petom mjesecu trudnoće. Bio je to iznenadan i potresan gubitak, s obzirom da nije bilo prethodnih komplikacija koje su ukazivale na to. Srce njihove bebe jednostavno je prestalo kucati. Unatoč teškom vremenu, braća Gudelj i njihovi partneri ostali su složni i odlučili su zajedno otputovati na godišnji odmor.

Nakon novih dogovora, Nemanja i Dragi odlučili su produljiti svoj boravak u španjolskim nogometnim klubovima Sevilli i Cordobi, respektivno, na još nekoliko godina. Dragi već započinje pripreme za nadolazeće utakmice, a njegov povratak na teren obilježit će značajne promjene. S obzirom na nedavne zdravstvene komplikacije s kojima se suočio, sportaš se trenutno fokusira na lagane treninge pod pažljivim nadzorom medicinskog stručnjaka. Čak je podijelio dio svog treninga na Instagram storyju.

Uz fotografiju koja prikazuje Dragog u posebnoj “opremi”, napisao je: “Vratio sam se!”. Nakon srčanog zastoja, podvrgnut je postupku ugradnje defibrilatora koji mu je omogućio nastavak profesionalne karijere i povratak na vrhunskoj razini svog sporta. Gudelj je dobio ogromnu podršku svojih najbližih, a najveću potporu pružila mu je njegova odabrana partnerica, prekrasna manekenka Lana Lazarević.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here