U današnje vrijeme su društvene mreže veoma popularne , a jedna od najpopularnijih na Balkanu je svakako društvena mreža Tik Tok. Pojavom ove društvene mreže svijet je naprosto poludio . Oni malo hrabriji su se odlučli da otvore profil na pomenutoj mreži , te da krenu svakodnevno da snimaju .Jedna od njih je svakako i Laura Đogani , kći Vesne i Đoleta Đoganija.

 

 

@vesnadjogani

Nasa pesma, 💖#vesnadjogani #vesnatory #fyp #foryoupage #foryou #xyzbca #viral

♬ original sound – 28012000dv9

Možemo primjetiti da je Laura od mame Vesne naslijedila maminu upečatljivu ljepotu i šarm , kao i ljubav prema društvenim mrežama , pa je vrlo često možemo vidjeti u videima kod njene majke.

Vesna na Tik Tok platformi ima milione pratitelja,koji vrlo često u videima gledaju njenu kćerku Lauru, a njeni rodtelji ističu kako je ona imala veliku želju da ima vlastiti profil , i mogu reći da nije pogriješila . Naime , Vesna je priznala da je roditeljstvo u današnje vrijeme jako izazovno , jer je vrlo teško ostati dosljedan svojim roditeljskim granicama i djecu usmjeriti na pravi put kada nam je Internet i društvene mreže postala svakodnevnica , i na istim možemo naći svakakvog sadržaja.

 

 

Vesna i Đole priznaju da svojoj djeci dopuštaju da sami donose odluke, ali ipak drže određene granice i sve uz dogovor, što ponekad zahtjeva da budu i strogi . Laura se vrlo rijetko pojavljuje na svom profilu , a fanovi su pohvalili Vesninu roditeljsku odluku , te da je Laura već zvijezda Tik Toka , iako još uvijek nema vlastiti profil , ali još uvijek je mala , biće vremena i za nju , ne sumnjamo da će Vesna i Đole kada za to dođe vrijeme vrlo rado da joj otvore profil.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here