Pjevač Željko Joksimović je jedan od najpopularnijih i najboljih kmpozitora pop muzike na našim prostorima . Željko je napravio veliki broj hitova od kojih je neke otpjevao sam a neke je komponovao i za druge pjevače. Željko je od malih nogu pokazivao interes za muziku . Prvo je svirao harmoniku , a poslije je naučio da svira još nekoliko instrumenata , dok njegov brat Saša se bavi glumom.

 

 

Željko je rođen u Valjevu , i u tom gradu još uvijek žive njegovi roditelji , a njegov majka Vesna ima jednu od najljepših bašti i u njoj uzgaja cvijeće i baš joj ide od ruke. Poznato je da se mnogi trude da imaju veliku i bujno cvijeće , ali im ne uspijeva pa se u narado kaže da cvijeće ne voli svakoga , a Željkova majka je jedna od onih koju čini se cvijeće obožava.

Porodićna kuća Joksimovića , koja se nlazi u Valjvu je okružena bijelom ogradom i iza nje je uredan travnjak koji je prošaran bokorima u svim bojama , a najviše pažnje privlači veliku žbun ružu. Vesna je veoma aktivna na društvenim mrežama , i vrlo često objavljuje fotografije upravo svog cvijeća i jasno je da ga obožava . Ona je nedavno proslavila i rođendan , a u komentarima je dobila veliki broj čestitki sa najboljim željama i sigurno je posebno obradovao poklon koji je stigao do Beograda .

 

 

Ona se na svom Instagramu pohvalila prelijepim buketom ruža u ružičastoj boji , koja je bila upakovana u dekorativnu kutiju a uz njega je stigla i torta na kojoj se nalazi natpis Sretan Rođendan, a to joj je poslao jen sin , u pismu koje je bilo zakačeno na kutiju je pisalo , Volim te ,Željko.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here