Umirovljenje švedskog nogometaša, čija je balkanska nacionalnost izazvala mnogo kontroverzi u sportu, prošlo je bez problema. Unatoč brojnim uspjesima u karijeri, Zlatan Ibrahimović je često bio predmet glasina o ljubavnim aferama. Ipak, već godinama ostaje vjeran svojoj partnerici Heleni Seger, koja je starija od njega. Oni su se razdvajali samo kada je on morao obavljati klupske ili reprezentativne obveze. Sada, kada je potpuno umirovljen, Zlatan se može posvetiti obitelji i Heleni, koja je 11 godina starija od njega.

Iako im razlika u godinama nije bila bitna, činjenica je da iza svakog uspješnog muškarca stoji jaka žena. Helena, bivša manekenka i prekrasna Šveđanka, očigledno je zrelija, što potvrđuje Ibrina šaljiva izjava da nije siguran zašto bi pametna žena bila s nekim poput njega. Međutim, ona je jedina koja ga istinski razumije.

Poznati nogometaš, koji ima dva sina s Helenom – Maksimiliana i Vincenta, priznao je da s njom može otvoreno razgovarati o svemu. Nakon što je provela vrijeme u modnoj industriji, Helena se okrenula poslovnom svijetu i preuzela upravljanje Zlatanovim poslovima, uključujući sponzorske ugovore i pregovore s klubom. Kada su se Zlatan i Helena prvi put upoznali, ona je imala 32, a on 21 godinu, i nije imala potrebu za nogometašem koji bi je financijski podržavao jer je već bila neovisna i uspješna.

Zlatanov prvi susret s Helenom nije bio najbolji, jer je svojim “Ferrarjem” blokirao njen “Mercedes” na parkiralištu u Malmeu. Helena je bila iznervirana i vikala mu je da makne auto, te se na prvu nisu svidjeli jedno drugome. Unatoč tome, započeli su dugotrajnu vezu koja još nije formalizirana brakom. Helenino objašnjenje za to je da ne želi biti poznata kao “žena nogometaša” i da vjeruje da bi brak mogao utjecati na njezin osjećaj neovisnosti, za kojeg se teško borila da ga zadrži. Prema stranim izvorima, Helena je stekla osobno bogatstvo od otprilike 160 milijuna dolara vlastitim radom i posvećenošću karijeri.Počela je raditi s 13 godina za švedski brend.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here