Popularna pevačica Ivana Nikolić ove godine će leto provesti radno, jer ima brojne nastupe u Crnoj Gori koji se nižu jedan za drugim. Ivana je istakla da joj je ovo leto uglavnom posvećeno radu, te da retko ima vremena za odmor na plaži. Svoj jedini slobodan dan je iskoristila za kratki izlet na plažu, ali inače je veoma zauzeta svojim nastupima koji se dešavaju svake noći. Ipak, pevačica je naglasila da uživa u svom poslu i da joj prija rad na sceni.

Pored radnih obaveza, Ivana je pomenula i svoje obožavaoce, koji joj prilaze i žele da se fotografišu s njom. Ona je izrazila zadovoljstvo što su njeni fanovi normalni i pristojni prema njoj, te da im uvek rado izlazi u susret. Pozitivan odnos sa obožavaocima joj puno znači i čini je srećnom.

Međutim, iako je okružena velikim brojem ljudi, Ivana ponekad poželi da se osami i ima svoj mir. Izrazila je želju da ima privatnu plažu gde bi se mogla sunčati i kupati u miru. Ipak, naglasila je da voli ljude i da ne beži od njih, te da će se možda sledeće godine odlučiti da kupi nekretninu u Budvi kako bi imala svoje intimno mesto.Kada je reč o njenim ljubavnim vezama, Ivana je prokomentarisala glasine koje su je povezivale sa fudbalerom Vladimirom Volkovim. Negirala je da su bliske drugarice sa pevačicom Sandrom Afrikom, koja je trenutno u vezi sa Vladimirom. Istakla je da se sa Sandrom nije družila privatno i da ne želi da komentariše nešto o kome ne zna dovoljno.

Ivana Nikolić je očigledno posvećena svom poslu, ali isto tako čuva svoju privatnost i ne želi da se upliće u priče koje nemaju veze sa njenim pravim životom. Njena iskrenost i otvorenost prema fanovima sigurno doprinose njenoj popularnosti i ljubavi koju joj pružaju.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here