Srpska javnost je jučer potrešena viješću da je premiunu srpski stilista i kreator Saša Vidić. Naime , on je preminuo u KBC “Bežanijska Kosa” u Beogradu u 52.godini života, a uzrok smrti još uvijek nije poznat.

 

 

Naime , Saša Vidić je bio veoma aktivan na društvenim mrežama , a prije samo nekoliko dana objavio je fotografiju iz kafića , na kojoj se moglo vidjeti kako Vidić uživa u kafi. Ono što je Vidić uradio , a sve njegove praioce je iznenadilo je to da je zabranio komentarisanje ispod fotografije, a to je za njega jako čudo , s obzirom da je on britkog jezika i volio je da odgovara na sve komentare , te je također uživao da komentariše druge , ovaj potez je slutio na zlo i tragediju.

 

 

 

Tokom svoe dugogodišnje karijere Saša Vdić je surađivao sa brojnim poznatim ličnostima sa javne scene , kao što su pjevači , glumci , voditelji , sportiste , političari. Inače , lično je osmislio i kreirao dresove srpske sportiste za Olimpijadu u Londonu, a uradio je i dresove za srpsku fudbalsku reprezentaciju za Svjetsko prvenstvo koje je održano u Rusiji. Saša Vidić je bio osnivač modne marke “Broz” , a najviše je surađivao sa Cecom Ražnatović , Sekom Aleksić , Darom Bubamarom , i mnogim poznatim pjevačima. Saša je rošen 1971.godine u Hrvatskoj, a jedno vrijeme je živio u Banja Luci, pa se nakon toga peselio kod ujaka u Beograd, kao izbjeglo lice , kada je pobjegao iz Bosne za vrijeme rata, a u srpskoj prijestolnici je izgradio svoju uspješnu karijeru. Umro je 24.aprila ove godine , tačan uzrok smrti još uvijek nije poznat.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here