Sigurno ste se svi nekada susreli da imate loš miris , ili zadah . Loš tjelesni miris može biti veoma ponižavajući . Naime , uprkos primarnoj ulozi genetike u određivanju našeg mirisa , naš se miris može promijeniti ili poboljšati sa prehranom . To je jako bitna stavka za koju jednostavno morate da znate. Kulture koje sudjeluju u proizvodnji jogurta imaju sposobnost reduciranja količine spojeva koji imaju sumporni miris.

 

 

Mlijeko ima kolin , koji može uzrokovati neugodan tjelesni miris . Biljni čaj je bogat antioksidansima , a što je miris tijela ugodniji to je manje toksina.Kafa ili bilo koje piće sa kofeinom , može uzrokovati neugodan miris tijela.

Jabuka ili cvjetača . zbog svojih prirodnih sposobnosti čišćenja , jabuke služe kao odbrana od lošeg zadaha , jako su dobre za probavu , Cvjetača ima kolin koji može uzokovati neugodan miris.

 

 

Kardamom i cimet poboljšavaju okus jela , ali također emituju neugodan miris . Češnjak i luk imaju organske sumporne spojeve koji se metaboliziraju i izlučuju prvenstveno kroz tjelesne pore.

Bijela riba protiv crvenog mesa- Uzdržavanje od crvenog mesa može imati pozitivan mirisni učinak . Žene tvrde da je tjelesni miris muškarca koji je bio na vegeterijanskoj prehrani privlačniji i ugodniji nego kod muškarca , koji su konzumirali crveno meso , zato dobro promislite prije nego pojedete jedan hamburger.

Sjemenke piskavice imaju sposobnost poboljšati vaše probavno zdravlje ,Sjemenke bundave bogate su kolinom i uzrokuju loš zadah.

Celer i šparoge.Celer pospješuje emitiranje feromona , što uzrokuje povećanje privlačnosti žena po pitanju samoga mirisa . Sumporni plin iz šparoga razgrađuje se na spojeve koji imaju miris. Ovi spojevi utiču na miris tijela.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here