I dnas za vas imamo jednu zanimljivu temu ,a za koju ne sumnjamo da će mnoge od vas da ostavui ravnodušnim , a o čemu se tačno radi saznat ćete u nastavku. Naime , reč je o izvesnoj Teresi Midlton , a koja je iz Ebngleske , te koja je kao tinejdžerka prošla kroz mnogo teških i okrutnih stvari ,a za koje se veruje da se nikada neće moći oporaviti od njih . Naime , reč je o tome d aje njena majka bila beskućnica , pa je zato Teresa morala da odrasta u sirotištu , a nakon čega je otišla u novi dom u Andaleu Škotskoj ,a gde je živela sa bratom.

“Ponašala sam se kao 20-godišnjakinja, iako sam imala samo devet godina. Počela sam da pijem, drogiram se i družim sa starijim osobama”, ispričala je Tresa svojevrmeeno. Tako su na njenom telu počeke da se primećuju rzane promene , a jedan prijatelj koji je bllizak proodici je posumjao da je ona možda trudna . Tako su uradili test koji je se pokazao kao pozitivan . Naime , njena najveća želja je da Arijana ima normalno detinjstvo ,kao i da zna da je voljena i bezbedna.

Međutim, ona sama to nije imala, a njena majka Trejsi talosn je bila alkoholičarka i zavisnik od droga i Tresa često dočekala jutro plačući dok se majka opijala na slavlju. Ova nesrećna žena, danas ima 28 godina i samo jednu želju. “Nadam se da ću jednog dana uspeti da povratim svoju ćerku! Želim da zna da je puno volim i sve bih uradila za nju! Za mene će biti strašan dan onda kada sazna da je njen ujak zapravo i njen otac. Nadam se da neće biti ljuta na mene…”- izjavila je Tresa.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here