Jedna od najpoznatijih pjevačica na našim prostorima je svakako Jelena Karleuša , koja sebe naziva i Folk divom , Njena karijera je i više nego uspješna , a poznato je da je ona zasnovana na skandalima . Jelena već godinama nije snimila novi album , a o njoj se u medijima piše skoro svaki dan . Mediji su je prozvali “Mala od skandala”.

 

 

Jelena je prošlo ljeto objavila da se razvodi od svog muža Duška Tošića , s kojim je u braku 15.godina , i sa kojim ima dvije kćerke Atinu i Niku. Naime , Jelena je na svom Instagram profilu objavila da su Duško i ona odlučili sporazumno da se razvedu , jer se Duško ne osjeća više kao dio njihove porodice. Nakon te objave , priča o azvodu se više nije spominjala , te se niko od njih dvoje nije oglašavao na ovu temu.

 

 

Poznato je da i Jelena potiče iz porodice u kojoj su se roditelji razveli , pa vjerujemo da joj nije lako razvest se ipak su tu i njihove kćerke , koje bi voljele da rastu uz oba roditelja. Jelena je odrasla sa majkom Divnom za koju je bila jako vezana , a koja je prije tri godine preminula, a Jelena se od njene smrti nikada nije u potpunosti oporavila. Divna je nakon razvoda od Jeleninog oca Dragana Karleuše imala vezu sa muzičarem Velimirom Galetom Mitrovićem , koji je od nje bio mlađi 4.godine, a zajedno su bili punnih 17.godina. Međutim , Divna nikada više nije želejal da se uda jer je smatrala da bi u braku bila sputana .Jelena je jako voljela i poštovala Galeta , čak je nekada znala stati na njegovu stranu kada se ivna i on posvađaju.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here