U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se jednog poznatog para , te čemo da govorimo o jednoj zanimljivoj temi . Naime , sve je se desilo 2020te godine , a kada je kao bomba odjeknula vest da Jovana Joksimović i Srđan Predojević napuštaju Prvu . Naime , o njima se narednih dana pisalo , te gde bi mogli da nastave da vode svoj jutarnji program . Naime , oni su godinama primali razne ponude , pa samim tim niko nije mogo ni da pomislimda bbi nakon 15 godina saradnje ovaj dvojac mogao da se razdvouji. Međutim , istina je svakako drugačija , a Jovana je otišla na K1 tv , dok je Srđan dobio svoje mesto na pinku.

Od tada, odnos koji su negovali Jovana Joksimović i Srđan Predojević bivao je sve gori i gori. Oni nikada nisu demantovali priče o gorkom kraju njihovog prijateljstva, a sada više ne moraju ništa ni da kažu, jer je sve jasno nakon najnovijeg poteza koji su oboje napravili.

Tako su se njih dvoje odpratili i sa društvenih mreža , a što je na neki način i zvanična tačka na njihov odnos. Inače , oni su nekada bili jkumoci , ali je njihovu prijateljsku idilu narušilo poslovno nerazumevanje. Dok je trebalo da zajednčki tuže televiziju “Prva” kako bi dobili otpremnine nakon otkaza, Jovana je u jednom trenutku od toga odustala i na neki način zabola kumu nož u leđa, ponudivši mu da pređe na televiziju njenog supruga Željka Joksimovića, na kojoj i sama radi, ali za gotovo sedam puta manju platu od one koju je imao na nacionalnoj frekvenciji, što je on odmah odbio.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here