Dom poznate pjevačice Severine Vučković nalazi se na samoj obali mora , u najluksuznijem splitskom naselju Žnjan , a kako prenose mediji u ovom kraju stanovi od 100 kvadrata koštaju oko 650 hiljada eura. Naime , Severina živi u jednom luksuznom stanu sa svojom porodicom , a cio ambijent doma odiše toplinom.

 

 

 

Na fotografijam koje Severina objavljuje na svom Instagram profilu , može se vidjeti da je enterijer uređen po njenom ukusu , tako da bijela boja dominira , a detalji su luksuzni i sa posebnom pažnjom su odabrani . Na stanu su veliki prozori koji čine cio prostor ispunjen prirodnom svjetlošću , a pogled iz dnevnog boravka je upravo na more. Severinin stan je duplex i na gornjem spratu se nalaze spavaće sobe , a soba koja je urađena sa najviše pažnje i ljubavi je svakako ona koja pripada njenom sinu.

 

 

Poznato je javnosti da se Severina sa svojim bivšim suprugom Milanom Popovićem borila dugo oko starateljstva nad njihovim sinom , te su na sudu još uvijek , a jedno vrijeme Severina nije nikako viđala svog sina . Nakon razvoda sa Milanom , pjevačica je bila udata za Kebinog sina Igora Kojića ,koji je 14 godina mlađi od nje međuti i taj brak je završen sa razvodom. O Severini su mediji pisali i zbog porodične drame sa rođenom sestrom koja je optužila da joj je nanijela povrede prilikom sukoba u stanu njihove majke , što je Severina negirala i rekla da to nije istina. Severina se trenutno povukla sa javne scene , i već dugo nije snimila pjesmu , kako kaže posvetila se sinu , ali se uskoro vraća sa novim pjesmama.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here