Marija Šerifović, najpopularnija pop pjevačica u regiji, osvaja srca publike svojim moćnim glasom i neodoljivim pjesmama. Posebno je zapažena kao pobjednica Eurosonga 2007. godine sa svojom pjesmom “Molitva”, od tada njena karijera neprestano napreduje. Osim poznate kao članica žirija u najpopularnijem regionalnom glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”, Marija se ističe kao sjajan mentor svojim kandidatima, često ih vodeći do pobjede. Tijekom pandemije koronavirusa, pokrenula je i vlastiti YouTube kanal koji je privukao veliki broj pratitelja, omogućavajući Mariji uspješne poslovne aktivnosti.

Veoma je poznato da je Marija duboko povezana sa svojom majkom Vericom Šerifović, koja je također bila poznata pjevačica narodne glazbe. Marija je naslijedila svoj talent od majke. Nedavno je pjevačica odlučila kupiti stan u istoj zgradi u kojoj živi njena majka Verica. Iako je poznato da Marija posjeduje i dom u Americi, što često posjećuje, javnost nije bila svjesna njene nekretnine u toj dalekoj zemlji sve do nedavnih detalja koje je Marija dijelila na svom YouTube kanalu iz svog privatnog života.

Jedan od video snimaka naziva “Spremamo slavu u Americi” privukao je više od 200 tisuća pregleda. U tom videu se može vidjeti kako Marija i Verica pripremaju slavsko žito i kolač u Marijinom stanu u Los Angelesu. Osim toga, gledatelji su imali priliku vidjeti uređenje Marijinog stana i svi se slažu da je ukrašen na lijep i skladan način. Marija Šerifović je poznata po svojoj izuzetno bliskoj vezi s majkom Vericom i pokazuje iznimnu pažnju i brigu prema njoj. Njihova veza očigledna je kroz brojne geste koje Marija čini kako bi se pobrinula za svoju majku.

Kada je Marija postala uspješna i ostvarila značajan uspjeh u karijeri, jedna od prvih stvari koje je učinila bila je kupovina stana za Vericu u istoj zgradi u kojoj i sama živi. To je bio izraz njenog dubokog poštovanja i želje da bude blizu majke kako bi joj pružila podršku i brigu.Marija također redovito dijeli trenutke sa svojom majkom na društvenim mrežama, što pokazuje koliko joj je važno da provede vrijeme s njom. Često objavljuje slike i videozapise njih dvoje kako se zajedno zabavljaju ili kako provode vrijeme u obiteljskom okruženju. Ti trenuci su dragocjeni za Mariju, a istovremeno odašilju ljubav i pažnju koju Marija osjeća prema svojoj majci.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here