Pjevačica Rada Manojlović je jedna od najtraženijih pjevačica na našim prostorima , barem kada je u pitanju mlađa generacija pjevača . Svoju karijeru je proslavila u poznatom muzičko takmičenju Zvezde Granda. Iako nije onijela pobjedu u pmenutom takmičenju , ona je jedna od rijetkih koje su uspjele u pjevanju  nakon takmičenja .Rada je za vrijeme takmičenja započela ljubavnu vezu sa kolegom Milanom Stankovićem, ali su bili previše mladi, te su poklekli pred stalnim pritiskom medija i javnosti, pa je njihova veza završila.

 

 

Iako Rada na takmičenju nije odnijela pobjedu, kasnije je napravila izuzetno blistavu karijeru sa mnogim drugim kolegama iz svoje generacije. Iako to publika ne primjeti pjevači se bore s tim da sve bude gotovo na vrijeme i trude se da posao odrade što je bolje moguće. Ipak neki uvijek uspijevaju da kasne. To je upravo mana Rade Manojlović.

 

 

Rada je jedna od rijetkih pjevačica na domaćoj estradi koja se nije podvrgla drastičnim estetskim operacijama, jer smatra da je najljepši prirodni izgled. Rada se smatra jednim od najzgodnijih pjevačica na estradi, a svakako je i da ima neobičnu harizmu, i neosporan talenat za pjevanje. Na takmičenju su joj članovi žirija sugeisali da treba da sredi zube, što je pjevačica i poslušala. Nedavno je objavila fotografiju na Instagramu kojoj je neprepoznatljiva. Naime, ona je svoju dugu kosu ofarbala u plavo, a njene jagodice su vidno izražene pa se mnoge pitaju da li je i ona poklekla pred trendom eststskih zahvata, ili je samo odlična šminkerica. Šta vi mislite o tome? Pišite nam u komentare.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here