I dnass se dotičemo naše javne scene , te ćemo da govorimo o novostima koje nnam dolaze sa iste . Naime , danas ćemo da govorimo o jednom poznatom dizajneru , Marku Mitanovskom , a kojem je se 2009te godine pružila prilika da osvoji svet , te je pobedio tada na jednom takmičenjuu koje je održano u Londonu , a njegove kreacije tada je hvalio slavni Vog , a nosila ih je i Lejdi Gaga.

Iako je se pre nekoliko godina povukao sa javne scene , on je ipak nastavio svoju karijeru da gradi iznad granica naše države , ali ono što je svakako mnoge iznenadilo jeste da je on odlučio da promeni spol . Naime , to je njjegova najveća želja , a kada je sve završio dobuo je i novo ime , a na ddruštvenim mrežama je pokazao novo lice , te se sada zove Mia.

Tako ova uspešna dizajnerka godinama radi u celoj Evropi , a posebno Londonu , te je diplomirala Fakultet za dizajn u Boegradu 2009te godine , i baš ona je bila jedan od izabranih dizajnera na takmičenju „Ones to Watch“ koje je održano na Londonskoj nedelji mode, septembra 2009.godine, o čemu smo pisali na samom početku. Naime , ovo otvoreno takkmičenje Britanse Vogue je predviđeno za sve mlade dizajnere , a gde je panel izabrao samo četiri dizajnera, i ove informacije između ostalog stoje u zvaničnoj biografiji kreaotorke.  Vaša mišljenja o ovome možete da ostavite u komentar. 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here