U nastavku ovog članka vam donosimo jednu zanimljivu priču ali  koja je osjetljiva za mnoge po dosta toga. Naime , radi se o tome da smo svesni da psotoje oni koji definitivno zaboravljaju na svoje roditelje onda kada od njih više nemaju koristi . Na pitanje zašto ih ne posećuju kao ranije , oduvek se izvlače sa odgovorom kako imaju previše obaveza , posla i slično, a trenutak kada preminu krenu da kukaju i žale , te definitivno onda tek osete šta znači ostati bez roditelja.

Dakle , današnja priča nam dolazi od jednog čoveka koji je odlučio da sve ovo ppodeli javno, a radi se o tome da su jednog dana oni ručali , a žena je odlučila da ode u sobu da legne , a onda je majka rekla : „Sine, idi vidi da nije bolesna. Nemoj da zaspi gladna. Sine, pazi svoju suprugu.“ I on je pomislio je da njegova draga bolesna, pa je otišao za njom u sobu. Upitao je: „Ljubavi, jesi li bolesna? Zašto ne jedeš sa nama?“ Ona mu reče: „Ne mogu. Kada vidim prljave ruke tvoje majke, ja ne mogu da jedem“.

Tako ju je pitao šta predlaže , ona je rekla da je starački dom najbolja opcija , na šta je rekao da se slaže , ali da se mora ručak ispoštovat sutra kod njenih roditelja ali pod uslovom da i svoju majku povede sa njima, a ona je pristala na sve to. Kada su seli da jedu, on je primetio da nema njegove majke za stolom, koju je njegova žena ostavila u drugoj sobi da jede. Tada se oglasio i njegov punac:„Zete, ti znaš da je naša kćerka jedinica i da joj želimo svu sreću ovog sveta. Ona ima pravo da živi samo sa tobom u kući. Zato od tebe očekujemo da nađeš rešenje za svoju majku.“ On je reko da je našao odlično rešenje, a to je da ne može da jede od njihovih prljavih ruku i prljavih srca. Ustao je i otišao sa majkom kući, a nju je ostavio njenim roditeljima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here