Mnogi bi rekli da je posao voitelja jedan od najboljih poslova koji možete da obavljate , ali ipak koliko god on izgledao i atraktivan i primamljiv , ipak nije za svakoga , te ga svako i ne može raditi . Naime , verujemo da ste do sada imali priliku dosta puta da vidite neku lepu voditeljku ili voditeljka , a njihova priča i snalaženje pred TV kamerama su poprilično “tanki”.

Svakako ako tome dodate čudne situacije i nepredviđene , a koje većinom idu u programu uživo , onda nije ni čudno da po društvenim mrežama imamo na desetine videa sa raznim gafovima , kako domaćim , tako i tranih voditelja. Naime , mi ćemo danas da se dotaknemo jedne nacionalne srpske frekvencije , ili dobro poznate RTS.

Ovo se sve naime dešavalo u pozadini, iza leđa popularne srpske TV voditeljke. Upravo jedan takav gaf je zadesio i RTS nakon što je preko tvitera krenula kružiti fotografija od voditeljice koja je čitala vesti. Tokom njenog čitanja vesti se desio momenat kada se moglo jasno u pozadini vidjeti igrica na monitoru i tu se neko našalio sa natpisom “RTS – vaše pravo da igramo Kendi kraš”. Inače , neko je u komentaru otkrio da se ne radi o Kendi Kraš nego je reč o sličnoj igrici ili “Empajers end pazls”, pa su drugi korisnici te društvene mreže samo krenuli praviti šale oko toga. Vađa mišljenja o ovome ostavte u komentar. 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here