Čini se da su Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta imali burnu vezu od samog početka. Njihov zajednički put obilježilo je vjenčanje, dolazak djeteta, razvod i česte prepirke na društvenim mrežama.

Tijekom proteklih nekoliko mjeseci došlo je do porasta interesa javnosti oko njihovih rasprava na platformama društvenih medija u vezi sa skrbništvom nad njihovom malom kćeri Tarom. Rasta je pjevačicu naknadno obavijestio da će se s kćerkom viđati samo u krugu Centra za socijalni rad, zbog čega je Ana njihove privatne stvari iznijela u javnost.

Nikolićeva je više puta pričala o prekidu veze s reperom, a otkrila je da je u trenutku kada je podnijela zahtjev za razvod, njena ljubav prema njemu bila na vrhuncu. Osvrćući se na trenutke kada ga je posjećivala u zatvoru, pjevačica je priznala: „Moja ljubav prema njemu je dostigla zenit kada sam napustila Rastu i službeno pokrenula brakorazvodnu parnicu.

Iznenađujućim obratom, Ana, koja je na svom profilu često iznosila osobne podatke, privukla je pozornost mnogih kada je otvoreno progovorila o nedavnoj hospitalizaciji svog bivšeg supruga. Primljen je zbog jakih bolova u leđima, što je kasnije dijagnosticirano kao problem s kralježnicom. Bez odlaganja je došao u pratnji svoje djevojke i hitno je podvrgnut raznim pretragama i pregledima. Nakon pažljivog razmatranja tima doktora, utvrđeno je da je operacija neophodna za njegov oporavak, prenosi izvor Telegraf.rs.

  • Unatoč burnoj prošlosti, veza Ane i Raste doživjela je iznenađujući preokret. Ana je u javnom iskazu podrške na Instagramu poželjela svom bivšem suprugu brz oporavak. Kako bi dodatno naglasila svoje dobre želje, Ana je podijelila Rastinu pjesmu “Kawasaki” i čak uključila video u kojem se pojavljuje njihova kćer Tara. Ova neočekivana gesta zaprepastila je mnoge pratitelje njihove nekad burne veze.

Dodatni sadržaj

Obično nazivana “zlatnom prašinom”, kurkuma služi i kao sladak kulinarski začin i cijenjeni prirodni lijek, zahvaljujući svojim obilnim ljekovitim svojstvima. U srcu kurkume nalazi se kurkumin, snažan antioksidans poznat po svojim izvanrednim protuupalnim sposobnostima.

Postoji nekoliko načina na koje se kurkuma može koristiti kao prirodni lijek.

Kurkumin ima snažno protuupalno svojstvo, koje se učinkovito bori protiv upala u tijelu. Ovaj se atribut pokazao korisnim za pojedince koji se bore s upalnim bolestima poput artritisa ili upalne bolesti crijeva.

Kurkuma nudi dragocjenu pomoć u promicanju zdravlja probavnog sustava kroz svoju sposobnost da stimulira proizvodnju žuči, olakšava razgradnju masti i poboljšava apsorpciju hranjivih tvari. Osim toga, moćna antioksidativna svojstva kurkumina štite stanice od štete koju nanose slobodni radikali, učinkovito smanjujući rizik od razvoja bolesti poput raka i bolesti srca.

Istraživanja pokazuju da kurkumin ima potencijal za ispoljavanje blagog antidepresivnog učinka podizanjem razine serotonina i dopamina, dvaju ključnih neurotransmitera u mozgu. Nadalje, kurkumin može imati neuroprotektivna svojstva koja štite mozak od oštećenja i smanjuju vjerojatnost neurodegenerativnih poremećaja poput Alzheimerove bolesti.

Izuzetno ljekovita svojstva kurkume čine je svestranim sastojkom koji se može uključiti u obroke, kuhati u čajevima ili uzimati kao dodatak prehrani u obliku prehrambenih proizvoda. Međutim, ključno je potražiti savjet stručnjaka prije nego što uključite kurkumu u svoju rutinu, osobito ako trenutno uzimate lijekove ili imate neke druge zdravstvene probleme.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here