Ponašanje Janjuša i Aneli ostavilo je sve zaprepaštene jer su neustrašivo iskazivali naklonost jedni prema drugima pred svim ukućanima. Ovaj drski i nepredviđeni gest izazvao je kolektivni uzdah čuđenja i nevjerice. Svjedočenje Janjuševog i Anelijinog neskrivenog javnog ispoljavanja naklonosti bilo je potpuno neočekivano i zateklo je sve nespremne, ostavivši ih bez riječi i nesigurnosti kako da odgovore. U Zadruzi je uzbudljiva ljubavna priča dobila neočekivani preokret kada je Janjuš, centralni lik, ostavio prijatelje i porodicu u potpunoj nevjerici. I ukućani i gledaoci bili su zapanjeni primjetnom erozijom njihove emocionalne smirenosti.

 

 

Potpuno je jasno da je samo pitanje vremena kada će se između njih odigrati veliki događaj. U nedavnoj epizodi “Pitanja novinara” Aneli je hrabro razotkrila Markove štetne postupke prema njoj. Takođe je odlučno izrazila svoju odlučnost da prekine sve veze s njim. Međutim, Aneli se samo dotakla svojih pritužbi i brzo zaključila razgovor ne upuštajući se u dalje detalje ili rješavajući problem.

 

 

Janjuš i Aneli su otvoreno pokazivali svoju naklonost jedno prema drugom, stvarajući značajnu buku među posmatračima. Gledaoci su bili željni da iznesu svoje mišljenje o njihovoj vezi, a mnogi su čvrsto verovali da je Janjuš prešao granice.

 

 

 

Ovo uvjerenje prije svega proizilazi iz činjenice da se Janjuš prije ulaska u rijaliti program pomirio sa bivšom suprugom Enom, koja mu je ljubazno oprostila dosadašnje prijestupe. U dnevnom boravku Janjuš i Aneli su se bavili nježnim gestovima, neprestano se milujući i grleći, potpuno nezainteresirani od pogleda svojih ukućana. Prisustvo drugih nije imalo nikakvog uticaja na zadivljujuću i ljubaznu atmosferu koju su gajili.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here