U modernom svijetu postoji sve veći trend prepoznavanja različitog spektra osoba koje se identificiraju kao dio LGBTQ+ zajednice. Razni događaji poput povorki ponosa i mjeseca ponosa služe tome da se podigne svijest o njihovim pravima te da se zagovara donošenje zakona koji bi im omogućili sklapanje braka i posvajanje djece. Iako su balkanske zemlje nešto kasnile u ovom pogledu, nedavni događaji naglašeni u današnjem članku sugeriraju promjenu stavova.

Na privatnoj ceremoniji u Crnoj Gori, Jovana Tomić, poznatija kao Matora, donijela je životnu odluku prihvaćajući sa svim srcem prosidbu svoje partnerice Anite Stanojlović. Zanimljivo je da se ova značajna situacija dogodila u zemlji koja službeno priznaje i legalizira istospolne brakove. Njihovi se životi isprepletali tijekom njihovog sudjelovanja u reality showu, a nedavno su se, iznenađujuće, odlučili vjenčati.

Ova odluka dolazi nakon turbulentne veze koja je prešla granice televizijskog programa i unijela se u njihove privatne živote, daleko od očiju javnosti. Od trenutka kada je debitirala u reality showu, Jovana je osvajala publiku svojim jedinstvenim ponašanjem i iznimnim osjećajem za stil. Međutim, njen iskreni izražaj ljubavi prema ženama privukao je istinsko zanimanje gledatelja. Pojava vintage fotografija Jovane na društvenim medijima izazvala je mnogo komentara.

Ova fotografija služi kao neizbježan dokaz primjetne promjene njenog izgleda proteklih godina, što je izazvalo mnogo reakcija i rasprava. Promatrajući fotografiju od prije nekoliko godina, teško bismo odmah prepoznali Matoru. Za to su prije svega zaslužni njen odabir elegantne bluze s dubokim dekolteom i sofisticiranih dodataka. Nadalje, upotpunila je svoj izgled upadljivom šminkom i besprijekorno stiliziranom kosom, što je neizostavno za djevojke koje planiraju posjetiti noćne klubove.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here